Club nieuws

Vanaf vandaag verkoopboekjes inleveren

 

Vanaf vandaag kun je de verkoopboekjes van de Grote Clubactie inleveren. In de kantine staat een “schatkist” waar je jouw boekje in kunt doen. Bedankt voor jouw support!!

 

 

 

Heb jij nog geen QR-code van de Grote Clubactie?

Heb jij als TOP-per nog geen QR-code en wil je ook loten verkopen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam en in welk team je zit. We sturen je dan zsm info over de actie en jouw QR-code, zodat jij ook loten kunt verkopen voor onze mooie club!

 

Zaterdag 9 oktober 1e kampioenschappen te vieren

A.s. zaterdag ( 9 oktober) kunnen de 1e kampioenschappen worden gevierd van het seizoen 2021-2022. 

Lees meer...

Mooie overwinning TOP/LITTA op KZ/THERMO4U

Wat een topmiddag voor TOP. TOP 2 behaalde een hele mooie (wat was het nog spannend in de laatste minuten) overwinning en ook TOP 1 kon twee punten bijschrijven. Het was genieten langs de lijn waar de trouwe supporters weer in grote getale waren. Gaaf om te zien dat de selectie door dik en dun wordt gesteund. Het “wij worden kampioen” is wellicht nog wat voorbarig, maar de verbale steun helpt enorm en was mooi om te zien.

Lees meer...

Week van de scheidsrechter 2021

Van 25 september tot en met 3 oktober wordt weer de week van de scheidsrechter georganiseerd. Het doel van de Week van de Scheidsrechter is dat sportbonden, -verenigingen en sporters hun waardering laten blijken aan scheidsrechters, juryleden en andere officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze ook voor in het zonnetje worden gezet.

 

Lees meer...

Feestweek, dus niet parkeren bij TOP

De kermisweek betekent dat ons terrein aan de Sportdreef niet te bereiken is met auto.  Automobilisten worden geadviseerd om in de woonwijk te parkeren en verder stukje te lopen. Wel rekening houden met vertraging van ca. 15 minuten.

 

 

Bardienstje doen ?

Beste TOPpers,

Voor deze week staan onderstaande bardiensten nog open, namelijk:

Lees meer...

Wat kun je winnen als lotenverkoper?

Wat fantastisch dat er zo enthousiast op de actie is gereageerd! De verkopers zijn al hard aan de slag gegaan en de eerste loten zijn al verkocht, echt TOP! Hoe meer loten we met elkaar verkopen, hoe beter dat is voor TOP. Maar… ook voor jou en jouw team! Want er zijn echt hele mooie prijzen te winnen!

Lees meer...

Koop een Superlot: maar liefst 50 loten in één keer!

Naast de “gewone” loten die onze leden verkopen, verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons om ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Lees meer...

We zijn begonnen! Wat kun je de kopers vertellen?

Op zaterdag 18 september is de verkoop gestart van de loten van de Grote Clubactie!

T/m 23 november kunnen alle leden van TOP loten verkopen aan familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s, meesters, juffen, trainers, coaches …! Dus help TOP en verkoop zoveel mogelijk loten!

Lees meer...

Scheidsrechters

In het programma op de site staat welk team bij welke wedstrijd voor een scheidsrechter moet zorgen. Lukt het niet binnen jouw eigen team? Neem dan contact op met een ander team dan kan je wellicht een wedstrijd ruilen. 

Lees meer...

Uitnodiging avond voor ouders van nieuwe jeugdleden

Op dinsdag 14 september organiseert de TC Jeugd een avond voor ouders van kinderen, die in het afgelopen jaar lid zijn geworden. Op deze avond nemen wij u mee in de wereld, die TOP heet:

Lees meer...

TopsOurPride bus naar AW/DTV

Afgelopen zaterdag start van de competitie en de stemming zit er direct in. We hebben een sponsor voor de bus naar de uitwedstrijd tegen AW/DTV kunnen vinden, dus deze keer gratis met de supportersbus mee. Als je mee wilt, stuur dan even een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende aanmeldingen gaan we met de bus naar Amsterdam. We vertrekken vanaf het TOP complex om 16.45 17.45 uur. Vol=Vol, en vergeet je mondkap niet.

TOPsOurPride.

Wedstrijd met perspectief: TOP/LITTA verliest eerste wedstrijd van DVO/Accountor: 22-26 (11-13)

The New Wave is de slogan voor dit seizoen en wat voor een wave zag het vele publiek in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen Ereklasse. Met maar liefst vijf nieuwe basisspelers. Nick, Frank en Barbara zijn de overgebleven basisspelers bij TOP dat met een bijna nieuw team de competitie is gestart. Bij TOP maakten Milou, Demi, Thomas, Maayke en Jimmy hun debuut.

Lees meer...