Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TOP/IAA fresh - KVS/Groeneveld Keukens

Deze zaterdag stond opnieuw een thuiswedstrijd op het programma van de Sassenheimse selectie om de helft van de veldcompetitie compleet te maken. Na een duidelijke overwinning van het tweede team (22 - 13) startte het eerste team wederom met wat andere namen in de opstelling van TOP, onderdeel van het breed ontwikkelen van de selectie.

Lees meer...

Feestweek ... dus niet parkeren bij TOP

De Sassemse feestweek betekent dat ons terrein aan de Sportdreef niet te bereiken is met auto. Automobilisten worden geadviseerd om in de woonwijk te parkeren en verder stukje te lopen. Wel rekening houden met vertraging van ca. 15 minuten.

Selectie van TOP/IAA fresh wint eerste thuiswedstrijden

De tweede competitieronde werd gespeeld op het sportcomplex van TOP met Avanti/POST Makelaardij uit Pijnacker als tegenstander. De voordelen van de door het KNKV geïnitieerde regionale opzet van de veldcompetitie waren afgelopen zaterdag duidelijk aanwezig. Er was veel publiek van beide verenigingen én uit de regio, dat samen met het zonnige weer de ingrediënten waren voor een mooie korfbalmiddag.

Lees meer...

New season, New faces

Aanstaande zaterdag is de eerste thuiswedstrijd van seizoen 23/24. Een mooi moment om de nieuwe gezichten van onze selectie aan jullie voor te stellen, zodat jullie ze nog beter leren kennen. We beginnen het voorstelrondje met 2 oude bekende gezichten! Fenna Jagtman en Bastiaan Overwater.

Lees meer...

Een mooie seizoensopening voor TOP/IAA fresh tegen Fortuna

Op een snikhete zaterdag in Delft tegen één van de beste ploegen van Nederland spelen, leek op papier een flinke dobber. TOP 1 staat dit seizoen onder leiding van Ruben Boode en Daniel Harmzen. Bij TOP 2 is naast Sten van Poelgeest ook Saskia van Kerkhof aangesloten. TOP/IAA fresh dat vorig jaar opzien baarde door met een brede staf te werken heeft ook dit seizoen voor deze insteek gekozen. Dit is één van de pijlers om het doel na te streven om binnen afzienbare tijd weer onderdeel uit te maken van de Korfbal Leaque. 

Lees meer...

TC Jeugdnieuws, september 2023

Het seizoen is afgelopen weekend weer begonnen. Het was weer een gezellige bedrijvigheid op ons sportveld en ondanks de warmte werd er om iedere bal gestreden. 
In het eerste TC Jeugdnieuws stellen we ons onder andere aan jullie voor.

Lees meer...

Nieuw seizoen Walking Korfball bij TOP

TOP is nu ruim een jaar bezig met Walking Korfball en de conclusie is gerechtvaardigd dat de sportvariant voor ouderen vanaf 55 jaar een succes is. Op verzoek van de deelnemers zijn we de zomerperiode gewoon doorgegaan! Toch staat er ook voor Walking Korfball weer een nieuw seizoen te wachten en nieuwe deelnemers zijn uiteraard van harte welkom. 

Lees meer...

Geboren ... Cato

  

Lees meer...

Programma Jeugdtoernooi zaterdag 2 september

Zoals al eerdere aangekondigd staat zaterdag 2 september 19e TOP Jeugdtoernooi op het programma. De organisatie heeft hiervoor het programma opgesteld, welke je hier kan vinden (laatste wijziging 31 aug). In principe zal hier niets meer aan wijzigen, maar kijk op vrijdag nog even voor de meest actuele versie. Op de toernooi dag zelf kan je ook weer op je mobiel het programma en de standen zien. 

We hopen dat het weer een gezellige dag wordt!

Joost, Ewald, Angela en Miriam

>>  Live volgen van resultaten << 

>>  plattegrond TOP complex << 

Schema 'Fruit in de basis' bij de jeugdteams

Ook dit seizoen is er - in samenwerking met PLUS Van Dijk uit Voorhout – weer ‘fruit in de basis’ voor de jeugdteams. Het fruit is elke zaterdag voor twee teams die thuis spelen. In de zaal maken we een nieuw schema met eerst de teams die nu nog niet aan de beurt komen. 

Let op: probeer het fruit voor je wedstrijd af te (laten) halen achter de bar, en bij de lijn te zetten. Dan vergeet je het niet in de rust of direct na de wedstrijd uit te delen.

Daarnaast wordt de inhoud van twee fruitboxen tegen een gereduceerde prijs verkocht; lekker en gezond!

 

Lees meer...

Ophalen shirtjestassen & sponsorkleding

We gaan weer van start!

De eerste teams starten aanstaande zaterdag 26 augustus weer met oefenwedstrijden. Daarom hieronder de informatie over het ophalen van de shirtjestassen en de planning voor het ophalen van de sponsorkleding. De verdeling van de sponsoren per team staat er ook bij; let dus goed op of jouw team dit jaar trainingspakken/tassen krijgt. Zo niet dan kun je je eigen tas en trainingspak gebruiken.

Lees meer...

Belangrijke informatie voor trainers, coaches en spelers

De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer op en de trainingen gaan deze week weer van start. Er is de afgelopen maanden bij TOP/IAA fresh veel gebeurd. Zowel in de kantine/kleedkamers als buiten.  De verlichting in de kleedkamers is in het kader van duurzaamheid al eerder vervangen (LED), maar sinds kort werkt deze verlichting in de gang en kleedkamers op bewegingssensoren. Er is dus geen schakelaar meer om de verlichting aan te doen. Het afstellen is een heel secuur werkje en wellicht dat het hier en daar nog wat bijgesteld moet worden. 

Heel blij zijn we met de renovatie van veld 3! De velden hebben niet alleen een nieuwe toplaag, maar ook een nieuwe indeling. De velden zijn inmiddels klaar voor gebruik. Ze worden vanaf nu aangeduid met ‘VELD RECHTS’. Je zult zien dat het prachtig is geworden. Veld 1 noemen we vanaf nu ‘VELD LINKS’ en zal vooral worden gebruikt voor trainingen en jeugdwedstrijden. Ook kan hier nog steeds worden getennist. Het hoofdveld noemen we nog steeds ‘HOOFDVELD’.

Lees meer...

Stem op TOP tijdens Rabo ClubSupport

De Rabobank keert een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen. Ook dit jaar doen ze dit weer d.m.v. “Rabo ClubSupport” en ook dit jaar doet TOP/IAA fresh weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op een vereniging naar keuze. Van 4 tot en met 26 september kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs. Stemmen gaat via de Rabo bankieren app. Ben je nog geen lid van de Rabobank? Registreer je dan als lid van de Rabobank. Dan kun je daarna stemmen op je favoriete club!

Lees meer...

Wijziging startmoment trainingen

Doordat ons nieuwe kunstgrasveld zo goed als klaar is zal er door een aantal teams eerder gestart worden met trainen dan voor de vakantie is gecommuniceerd. Allereerst, voor de selectieteams (A1, A2, B1, B2, B3, C1, C2, D1 en D2) verandert er niks, zij starten nog steeds in de week van 14 augustus.

Lees meer...

Oefenprogramma

De start van het nieuwe korfbalseizoen komt langzaam in zicht, tijd om het oefenprogramma te delen. De oefenwedstrijden zijn dit jaar hoofdzakelijk op 26 augustus en 2 september, waarna op 9 september de competitie begint.

Lees meer...

TOPkamp 2023 movies

vrijdag 14 juli

>> Themamovie

>> Dagmovie


donderdag 13 juli

>> Themamovie

>> B-ers uitje

>> Dagmovie


Meer movies

Vrijwilligers bedankt!

Het jaar zit er bijna op!

Namens de vrijwilligerscommissie willen we alle vrijwilligers bedanken die dit jaar tot een mooi seizoen hebben gemaakt!! Bedankt aan alle trainers, coaches, regelaars, roosteraars, organisatoren, scheidsrechters, bestuursleden, commissies, schoonmakers, versierders, feestmakers, commerciëlen, league medewerkers, barmedewerkers en actieve ouders en leden! Voor alle trainingen, wedstrijden, het maken van de teams, het regelen van sponsoren, het runnen van de kantine, supportersacties, jeugdactiviteiten, Paasfestijn, Schoolkorfbal, Jeugdtoernooi, de gezellige vrijwilligersavond, het mooie TOP 95-jaar feest afgelopen weekend en het besturen van de club in het algemeen. En tot slot dit jaar nog het TOP Kamp volgende week! Met elkaar maken jullie de club! Heel veel dank voor jullie tijd, inzet en enthousiasme! Het is (bijna) tijd voor een welverdiende vakantie. Veel plezier allemaal en we hopen jullie na de zomervakantie weer uitgerust en opgeladen bij TOP te zien!

Namens de Vrijwilligers commissie, 

Astrid, Inge, Hennie, Nadine en Miriam.

Scheidsrechters voor 19e TOP Jeugdtoernooi

Het 19e TOP Jeugdtoernooi staat op het programma en wel op zaterdag 2 september 2023 van 10.00 tot 15.00 uur. (F-jes van 12.00 – 15.00). KVS, KZ, Die Haghe en Fiks komen met (een deel van) hun jeugdselectieteams op bezoek. Dat betekent dat we dit jaar wederom gaan spelen met de B1, B2, C1, C2, D1, D2, E1, E2, F1 en F2.

Zoals elk jaar zoeken we scheidsrechters die een paar wedstrijdjes willen fluiten. Je kan je opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef daarbij aan of je vroeg of laat wilt fluiten en welk niveau.

 

Meer artikelen...

 1. Indeling scheidsrechters voor 19e TOP Jeugdtoernooi
 2. 95 jarig jubileum zeer geslaagd
 3. Trainingsschema Eerste-helft-veld seizoen 2023-2024
 4. Geboren... Ids
 5. TOP zoekt ... Coördinator & communicatie medewerker Grote Clubactie
 6. Teamindelingen Jeugd seizoen 2023 - 2024
 7. Teamindelingen Senioren seizoen 2023 - 2024
 8. TOP zoekt ... Sportverzorger
 9. Renovatie kunstgrasveld 3 – start 26 juni
 10. 17 juni kampioenschappen
 11. Programma en aanmelding jubileumdag 1 juli TOP 95 jaar
 12. TOP Meets Padel
 13. BALV stemt in met voorstellen padel, startsein gegeven
 14. 10 juni kampioenschappen
 15. 3 juni kampioenschappen
 16. Update TOPKamp reünie leiding
 17. Club van 100 VrijMiBo
 18. Agenda Buitengewone Algemene Leden Vergadering
 19. Inleveren sponsorkleding en shirtjestassen
 20. Pinkstertoernooi bij Tempo
 21. Christiaan Germans keert terug bij TOP/IAA fresh
 22. Automatische incasso veiling particulieren
 23. Tim Dekker (20) kiest voor TOP/IAA fresh
 24. Eindexamens in De Korf
 25. Scheidsrechtersindeling komende weken
 26. Buitengewone algemene ledenvergadering (BALV) 5 juni 2023 20.00 uur
 27. Livestream 6 Mei TOP/IAA fresh - DOS'46
 28. D-en C-jeugd en jeugdvrijwilligers opgelet!
 29. Staf compleet voor volgend seizoen
 30. Doorschuiftrainingen A – B – C selecties 23-24
 31. Daniël van het Hof bezig aan zijn laatste seizoen als teammanager
 32. Korfbal lidmaatschap opzeggen? Doe het op tijd
 33. TOP 95 jaar
 34. Pilot verplicht inroosteren van team ouders achter de bar
 35. Mix en Match
 36. Geboren...Lucas
 37. Zaalcompetitie 2022-2023
 38. TOPpers in RTC
 39. Zaterdag 6 mei a.s. Feestje voor B t/m D-jeugd
 40. Prachtige opbrengst 6e TOP-veiling
 41. TOP/IAA fresh C1 wordt 2e van Nederland
 42. Winnaars Tête a Tête verkoop 2023
 43. Een zonovergoten potje korfbal
 44. Geboren...Rover
 45. TOP Veiling vrijdag 14 april
 46. Schoolkorfbal gaat voor en inschrijven bus TOP/IAA fresh C1
 47. TOP/IAA fresh C1 bij de beste twee van Nederland
 48. VrijMiBo 2023 voor leden Club van 100
 49. Teamindelingen schoolkorfbal 2023
 50. Wageningen C1 - TOP/IAA fresh C1 livestream