Club nieuws

Overleden ... Janny van der Zeeuw - Blansjee

Lees meer...

Tweetal trainingen senioren

Afgelopen week hebben we bij de seniorenteams 3 tot en met 12 geïnventariseerd of er belangstelling zou zijn om buiten in tweetallen en met een bepaalde corona-proof opzet te gaan trainen. Hier was een deel van senioren leden zeker in geïnteresseerd. Dit gaan we voorlopig starten op de dinsdagavond 19.30 - 20.30 uur en op zaterdag 15.00 - 16.00 uur (TOP 11, maar iedereen mag aansluiten) beiden op het hoofdveld. Indien er veel belangstelling is, gaan we nog wat meer spreiden door ook de donderdag avond erbij te nemen.

Lees meer...

Overleden ... Corrie Verbaan

Lees meer...

9 punten na 6 wedstrijden en op de eerste plaats

Leuke wedstrijden, soms met een dipje, maar vooral met veel teamwork. Leuk om te zien hoe TOP 2 zich ontwikkeld heeft dit seizoen. Er wordt wekelijks in andere samenstellingen gespeeld, vooral ook door blessures in zowel TOP 1 als 2, maar de resultaten zijn prima. Zo zagen we in de wedstrijd tegen Dalto maar liefst 3 dames met dezelfde naam in het veld. Meike, Maayke en Maaike, het was wat lastig aanroepen, maar ook dat kwam goed. Alhoewel, net in die wedstrijd gaf TOP de winst uit handen en mocht het blij zijn met een punt. Maar uitzonderingen bevestigen de regel.

Lees meer...

TOP/LITTA sluit zware week af met overwinning

De eerste returnwedstrijd tegen KCC/CK Kozijnen leverde zoals verwacht de twee punten, maar gemakkelijk ging dat niet. In een hele moeizame wedstrijd, vooral qua scores, wist TOP op wilskracht puntverlies te voorkomen: 16 - 17.

Lees meer...

Eerste beoogde opvolging binnen het bestuur

Afgelopen september hebben we afscheid genomen van Bibi als bestuurslid en ook Patrice heeft aangegeven na dit seizoen afscheid te nemen van het bestuur.  Als bestuur zijn we op zoek gegaan  naar mogelijke opvolgers.

Lees meer...

Geboren ... Zepp

Lees meer...

Kunstgrasvelden weer beschikbaar voor korfbal, tennis en andere sporten

De dooi heeft ingezet en de sneeuw is verdwenen van de kunstgrasvelden van TOP/LITTA. De kunstgrasvelden kunnen weer gebruikt worden. Korfballen, tennis en andere sporten op onze velden is dus weer mogelijk. Veel sportplezier allemaal!

Klinkende overwinning voor TOP

De nare smaak van de nederlaag tegen DOS’46 werd weggespoeld met een mooie en klinkende overwinning op Dalto/Klaverblad verzekeringen. TOP/LITTA was op alle fronten beter en met rust was de korf al 25 keer gevonden, een ongekend hoog aantal doelpunten. In de tweede helft nam TOP iets gas terug, maar werd er toch nog 14 keer gescoord. Een hoofdrol was weggelegd voor onze dames. Met maar liefst 23 goals waren zij hun tegenstanders ruim de baas. Een overwinning waarin TOP in grote delen van de wedstrijd met swingend korfbal weer liet zien waar het als team toe in staat is.

Lees meer...

Aanvangstijden TOP/LITTA - DALTO/Klaverblad verzekeringen gewijzigd

Als gevolg van de avondklok restricties zijn de wedstrijden van aanstaande zaterdag 13 feb vervroegd.

  • TOP/LITTA 2 start om 12.00 uur
  • TOP/LITTA 1 start om 14.00 uur

Ook de andere wedstrijden in februari, KCC uit en DVO thuis, zijn vervroegd.

Wedstrijden bijwonen is helaas nog niet mogelijk, maar worden wel live uitgezonden op EYECONS.COM

Nieuwe datum Fortuna - TOP vastgesteld

De wedstrijd Fortuna/Delta Logistiek tegen TOP/LITTA wordt dinsdag 16 februari om 20.15 uur ingehaald. Dit duel stond eerst op zondag 7 februari gepland, maar werd uitgesteld vanwege de weersomstandigheden en bijbehorende code rood van het KNMI.

TOP 2 start om 18.30 uur. 

TÊTE-A-TÊTE actie voor bedrijven

TOP/LITTA organiseert ook dit jaar weer de Tête-à-Tête actie voor bedrijven. Deze prachtige schalen met narcissen zijn gemaakt door onze vrijwilligers. Eind december hebben we ruim 100.000 bollen geplant, die nu in de koelcel staan om de behandeling af te maken. Op deze manier zijn de bollen dusdanig geprogrammeerd dat ze met Pasen in bloei staan. Binnen of buiten, haal het voorjaar in huis! 

Lees meer...

Wedstrijd FORTUNA/DELTA LOGISTIEK – TOP/LITTA uitgesteld

De competitiewedstrijd tussen FORTUNA/DeltaLogistiek en TOP/LITTA gaat morgen niet door. De besturen van beide verenigingen achten het, gegeven de voorspelde omstandigheden en het door het KNMI afgegeven weeralarm ‘code rood’, niet verantwoord dat spelers, staf, scheidsrechters en vrijwilligers naar Delft afreizen. De risico’s zijn simpelweg te groot. Het besluit is genomen in overleg met het KNKV. De wedstrijd zal op een nader moment worden ingehaald.

Bestuur TOP/LITTA
Bestuur FORTUNA/DeltaLogistiek

 

Jeugdtrainingen vanaf februari 2021

Met een nieuw trainingsschema lossen we enkele knelpunten op, die we afgelopen week tegen kwamen. Kijk goed wanneer je moet trainen en ook belangrijk; kijk op welk veld je moet trainen. Met het huidige schema komen de kinderen elkaar zo min mogelijk tegen bij het binnen komen en weer weg gaan en zijn ze goed verdeeld over de velden.

Lees meer...