Club nieuws

TOPkamp vrijdag

TOPkamp donderdag

TOPkamp woensdag

TOPkamp dinsdag

TOPkamp maandag

TOPkamp zondag

TOPkamp zaterdag

TOP/LITTA C2 naar het eindtoernooi 1e klasse

Het kampioenschap van de C2 van afgelopen maandag betekent dat zij zich hebben geplaatst voor het nationale eindtoernooi C-jeugd 1e klasse op zaterdag 25 juni, waar zij zich mogen gaan meten met de andere poulewinnaars. Een prestatie van formaat!

Dit toernooi wordt gespeeld bij CKC Rheko in Rheden en op dit toernooi heeft onze C2 uitsluitend C1-teams als tegenstanders. Dit betekent dus dat onze C2 nu al de beste C2 van Nederland is :) Genoeg reden dus om de C2 achterna te reizen en ze aan te moedigen. De C2 zou het heel leuk vinden als er veel supporters mee gaan.

 

Helaas, er zijn geen bussen beschikbaar, dus iedereen zal op eigen gelegenheid naar Rheden moeten komen.  

 

Kampioenskansen a.s. zaterdag

Nadat afgelopen week TOP/LITTA A1, TOP/LITTA C2, TOP/LITTA E4 en TOP/LITTA E5 kampioen zijn geworden, kunnen a.s. zaterdag er nog 6 teams kampioen worden.

 

Om 15.30 speelt TOP/LITTA 8 thuis tegen Fluks 3. Een gelijkspel is voldoende voor een kampioenschap. Uit werd er met 15-13 verloren.

In Rijnsburg speelt TOP/LITTA A4 om 11.00 uur tegen Madjoe A2. Er moet worden gewonnen voor het kampioenschap. Bij een andere uitslag is het afwachten wat medekoploper Pernix A2 heeft gedaan. Thuis werd met 23-7 gewonnen.

Tegen Kios A3 speelt TOP/LITTA A6  om 13.30 uur voor het kampioenschap. Thuis werd er met 15-8 verloren, tijd dus voor revanche.

TOP/LITTA B2 speelt om 11.30 uit bi Haarlem B1. Er moet worden geworden. Bij een andere uitslag is afwachten wat concurrent Madjoe B1 heeft gedaan. Thuis werd er met 12-8 gewonnen. 

Het kampioenschap is voor TOP/LITTA D5 al binnen. Ze spelen om 10.00 uur uit bij Tempo D3. Thuis werd er met 13-4 gewonnen.

Uit bij KZ/Thermo4U E1 speelt om TOP/LITTA E1 om 11.00 uur haar kampioenswedstrijd.  Bij minimaal een gelijk is het kampioenschap binnen. Eerder werd er thuis met 18-12 gewonnen.

TOP/LITTA  A1 tot slot speelt zaterdag om 17.00 uurde halve finale tegen DOS'46 A1. De winnaar plaatst zich voor de finale van het landskampioenschap.

 

Bijna einde seizoen

Het einde van dit lange seizoen nadert. Aanstaande zaterdag zijn de laatste competitiewedstrijden, waarna de reguliere competitie eindigt. Alleen de A1 heeft nog een kans op een verlenging. Aanstaande zaterdag om 17 uur spelen zij de kruisfinale tegen DOS ’46 A1 op ons eigen veld aan de Sportdreef. Inzet is een plek in de juniorenfinale de week daarop. Komt allen de A1 aanmoedigen en naar een overwinning schreeuwen!

Lees meer...

TOP/LITTA A1 onderweg naar de dubbel ...

TOP/LITTA A1 speelde afgelopen donderdag in Capelle tegen KCC/CK Kozijnen A1 en zaterdag thuis tegen Fortuna/Delta Logistiek A1.  Het was donderdag nog even spannend, maar onze A1 wist te winnen met 16-18, waardoor de play-offs voor het landskampioenschap al zeker gesteld werden. Zaterdag wachtte nog de wedstrijd tegen Fortuna/Delta Logistiek A1. Ook die werd gewonnen met 20-17, waardoor onze A1 in de reguliere competitie AHKB op de eerste plaats is geëindigd. Alvast gefeliciteerd aan team en begeleiding.

De play-off staat nu gepland op 18 juni, thuis tegen DOS’46 A1 om 17.00 uur. Kom allemaal. 

Feestelijke afsluiting op 18 juni

Op zaterdag 18 juni worden door de meeste TOPpers de laatste wedstrijden gespeeld en willen we het korfbalseizoen feestelijk afsluiten! Daarom zal er die dag vanaf ongeveer 10 uur een springkussen staan, waar de kinderen gebruik van mogen maken. De vraag aan ouders is om zelf het springkussen in de gaten te houden wanneer je kind(eren) er gebruik van maakt.

Daarnaast sluiten we het seizoen ook af met wat lekkers. Alle teams (zowel de uit- als thuisspelende teams) krijgen 2 muntjes per kind; deze krijgen ze via hun coaches. Hiervoor kunnen zij een lekker ijsje halen en een bakje popcorn. Komt dus allen en geniet van de gezelligheid met elkaar!

Groetjes van de ACJ 

G-korfballers spelen eerste wedstrijd

Zaterdag 11 juni was de dag.

De eerste wedstrijd van het G-korfbal team van TOP/LITTA. Al enige tijd werd er naar deze wedstrijd toe geleefd. Na de wedstrijdbespreking en de uitgebreide warming-up stond er een gelegenheidsteam van TOP klaar als tegenstander.

Scheidsrechter Eric de Vos had de touwtjes strak in handen om deze spannende wedstrijd tot een goed einde te leiden. De wedstrijd ging ook alle kanten op met twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Dit resulteerde dan ook in een spannende slotfase met als eindstand 11-11. Maar de strafworpen werden daarna met 3-2 gewonnen door de G-Korfballers.

Al met al een fantastisch dag en een mooie afsluiting van het seizoen.

Alle vrijwilligers, spelers, scheidsrechter, coaches en vooral ook de supporters bedankt voor deze fantastische dag!

Komend weekend 1e kampioenschappen voorjaarscompetitie mogelijk

TOP/LITTA A1 speelt donderdag 9 juni om 20.00 uur in Capelle tegen KCC A1 en zaterdag om 14.00 uur thuis tegen Fortuna A1. Bij een overwinning op KCC zijn de kruisfinales voor het landskampioenschap op het veld behaald. Als er ook van Fortuna wordt gewonnen spelen ze de kruisfinales thuis. Eerder dit seizoen werd er met 16-11 gewonnen van KCC en met 17-15 van Fortuna.

 

Zaterdag 11 Juni

TOP/LITTA E4 speelt om 10.00 uur thuis tegen VZOD E1. Bij een minimaal een gelijkspel is het kampioenschap binnen. Uit werd er met 18-10 gewonnen.

In Noordwijk om 11.30 uur speelt TOP/LITTA E5 tegen Fluks E2. Een gelijkspel is genoeg voor het kampioenschap. Thuis werd er met 7-7 gelijk gespeeld. 

Om 10.00uur speelt TOP/LITTA F4 in Nieuw Vennep tegen Kios F2. Bij winst is het kampioenschap een feit. Eerder dit seizoen werd er met 11-3 verloren, tijd dus voor revanche.

 

Maandag 13 juni

Om 19.00 uur speelt TOP/LITTA C2 thuis tegen KZ Danaiden C2. Bij winst is het kampioenschap binnen. De 1e wedstrijd werd met 5-4 gewonnen.

 

TOPpers veel succes.