Club nieuws

Ruime nederlaag bij DVO/Accountor

Na een redelijke eerste helft hing TOP nog even aan het elastiek. Tot 5 minuten in de tweede helft, toen TOP op 9-7 kwam, waren er nog mogelijkheden. De fase daarna maakte DVO korte metten met TOP en liep met goed spel en vooral veel goals uit naar 15-7. De wedstrijd was gespeeld en TOP kwam in het vervolg nog maar 3 keer tot scoren. Eindstand 21-10.

Lees meer...

14 mei lancering KV VERS in de kantine

Eerder berichten we al dat we bij TOP een start maken om het assortiment in de kantine gezonder te maken. In samenwerking met NOC/NSF SV VERS zijn bij TOP plannen gemaakt hoe te komen tot een gezondere sportomgeving. Rookvrij zijn we al een tijdje, a.s. zaterdag 14 mei starten we ook de campagne voor gezondere voeding. Onze Kantine commissie heeft kritisch naar het assortiment gekeken en krijgt bijvoorbeeld ook adviezen over de opstelling van producten in de "etalage" achter de bar. Met ingang van a.s. zaterdag zullen de voilgende aanvullingen op het assortiment verkrijgbaar zijn...

Lees meer...

TOP/LITTA doet goede zaken met ruime overwinning

Na een moeilijk zaalseizoen waarin TOP helaas degradeerde moest de draad weer worden opgepakt op het veld. In de Ereklasse moeten nog punten worden gepakt om weg te blijven van de onderste plekken. Met een ruime overwinning op AW/DTV heeft TOP goede stappen gezet voor handhaving in de Ereklasse. Na een redelijk gelijk opgaande eerste helft ging TOP met een minimaal verschil (9-8) de rust in. Na rust maakte TOP het verschil. AW kwam nog maar 3 keer tot scoren en TOP scoorde er lustig op los met goed en verzorgd spel. Zo werd een ruime zege van 22-11 geboekt en dit betekende ook gelijk een ruime marge van 5 punten op de laatste plek. Hierdoor kan TOP met een redelijk gerust hart afreizen naar de nummer 2 DVO (op dinsdag) en nummer 1 PKC aanstaande zaterdag.

Lees meer...

Betaling BBQ zaterdag 7 mei

De aanmeldingen komen nog steeds binnen en er zijn al meer dan 100 personen die zich hebben opgegeven voor de BBQ. Om e.e.a. in goede banen te leiden, vragen we je om bij aankomst op het complex alvast de betaling te doen voor de BBQ. Dit kan ’s middags binnen aan de bar en alleen door te pinnen. Je krijgt dan een polsbandje, waarmee je kan deelnemen aan de BBQ. 

De voorbereidingen starten al in de loop van de middag, rond een uur of zes kan het eten beginnen.

Het belooft mooi weer te worden, Wij hebben er zin in!

Het bestuur

7 mei Clinic door Nederlands kampioen TOP/LITTA A1

Zoals het jullie waarschijnlijk niet ontgaan is, wonnen wij kort geleden de zaalfinale in Ahoy! Wij hebben genoten van alle steun en support die we van jullie hebben gekregen. Om jullie te bedanken gaan wij daarom een clinic geven.

Lees meer...

BBQ bij TOP/LITTA

Op 7 mei speelt onze selectie de eerste thuiswedstrijd van het 2e helft veldseizoen, de belangrijke wedstrijd tegen AW/DTV uit Amsterdam. Na afloop van de wedstrijd organiseert het bestuur een BBQ voor jong en oud, een gezellige familie BBQ, iedereen is welkom. Kosten voor deelname: € 9,50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar € 4,50. I.v.m. de catering uiterlijk donderdag 5 mei reserveren. Je kan je opgeven voor de BBQ via e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot 7 mei.

Het Bestuur

Geef je op voor de reanimatietraining

Doe je dit jaar ook weer mee met de reanimatie- en AED cursus? Eindelijk het mag weer, we organiseren weer een reanimatie en AED avond! Doe je mee?

Lees meer...

TOP/LITTA A1 landskampioen, 3 en 4 gehandhaafd, B1 toch in Hoofdklasse

Zaterdag 16 april was nog een belangrijke korfbalzaterdag. Om 10.00 uur lukte het de B1 in De Korf helaas niet tegen SFK en maar mag komend seizoen toch uitkomen in de Hoofdklasse. TOP/LITTA 3 wist even later in Driebergen wel het verlies van een week eerder goed te maken en handhaafde in de Reserve Overgangsklasse. Na een ruime voorsprong volstond voor TOP/LITTA 4 een klein verlies tegen KVS om te handhaven in diezelfde Reserve Overgangsklasse. 

Ondertussen was TOP/LITTA A1 ook al op ons complex aanwezig voor hun grote dag. Tegen 11 uur werd de spelersbus door heel veel toppers uitgezwaaid. Na een snelle 0-4 voorsprong werd het even later weer 4-4. Een volgende voorsprong van 5-8 werd was bij rust weer minimaal 7-8. Na rust was de eerste score van TOP/LITTA A1 maar daarna ontstond toch de eerste achterstand van twee doelpunten 11-9 en 12-10. Negen minuten voor tijd kwam toch de gelijkmaker weer, gevolgd door de 12-13 voorsprong en na 13-13 weer 13-14. Via 13-15 en 14-16 werd het 14-19 met nog 3 minuten te spelen. Met 15-19 was het LANDKAMPIOENSCHAP een feit.

Met een prachtige huldiging in Ahoy, een mooi onthaal van de spelersbus bij TOP, de nodige toespraken in de kantine en een mooi aansluitend feest, was het een prachtige dag voor TOP/LITTA A1.  

Zaterdag Livestream in de kantine, eten en aansluitend feest

Voor diegenen die niet naar Ahoy gaan: we zetten de livestream in de kantine op de grote schermen aan. Kom dus van je eigen bank en naar de kantine. Wel zo gezellig. De finale begint om 14:00 uur.

Tussen ca. 17:00 en 22.00 uur is de keuken open, wel met een beperkt assortiment.

Na terugkomst (rond 19:15) wordt de A1 feestelijk onthaald en gehuldigd. Aansluitend zal dan het TOPfeest losbarsten tot 01:00 uur.

We hebben een buiten(bier)tap, waar geen pinautomaat aanwezig is. Betalen kan alleen met muntjes, die tussen 19.00 & 21.00 uur te verkrijgen zijn.

 

Je kan uiteraard ook nog een beetje eerder op de dag komen om nog meer toppers aan te moedigen:

10.00 uur speelt onze B1 de wedstrijd voor handhaving tegen SKF B1
11.05 uur speelt ons 4e de wedstrijd voor handhaving tegen KVS/Maritiem 3

 

Tot zaterdag


NIX18 en geen eigen drank op ons complex.
 

Frank Mostard keert terug naar Blauw-Wit(A)

Bestuur en TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Frank Mostard (29) komend seizoen terug gaat naar zijn voormalige vereniging, het Amsterdamse Blauw-Wit. TOP/LITTA had Frank graag behouden, omdat hij met zijn vele kwaliteiten, inzet en karakter goed past in onze jeugdige selectie en de plannen van de club voor de toekomst. Dit is helaas niet gelukt omdat de ambitie van Frank om in de Korfbal League te spelen heel groot is. Mostard maakte in 2018 de overstap naar TOP/LITTA met als doel alles uit zijn sportcarrière te halen. Daarnaast trainde en coachte hij in die periode met veel enthousiasme de B1.

 

Frank, veel dank voor al je inspanningen voor onze mooie club, succes bij Blauw-Wit en we hopen je nog regelmatig bij TOP/LITTA te zien.

 

 

 

Tickets Ahoy 2022 Finale TOP/LITTA A1

Nog geen ticket weten te bemachtigen? In de speciale TOP supporters shop van het KNKV kan je tickets bestellen voor de wedstrijd van a.s zaterdag en alleen voor TOPPERS in het TOP vak. Wees er snel bij, want het loopt storm.   

Lees meer...

Busreservering samen met TOP/LITTA A1 naar Ahoy 2022

TOPPERS! We gaan weer naar Ahoy!  

 

Hieronder het tijdsschema. Kom in het wit-rood-wit !

Lees meer...

TC-Jeugd nieuws

Wat was het mooi en wat was het spannend! De derde en beslissende play-off wedstrijd van onze A1 tegen KZ/Thermo4U dinsdagavond in Alphen was zenuwslopend, maar in een schitterende ambiance wist TOP/LITTA de overwinning binnen te halen. En  daarmee hebben zij zich geplaatst voor de finale om het Nederlands Kampioenschap in Ahoy’ a.s. zaterdag.

A1 en begeleidingsteam: van harte gefeliciteerd! En vergeet niet te genieten zaterdag!

Lees meer...

Livestream play-off nr 3 KZ/THERMO4U A1 - TOP/LITTA A1

Samen met het media team van Tempo is de organisatie opgepakt om de wedstrijd voor iedereen die er niet bij aanwezig kan zijn live te kunnen uitzenden op het video kanaal van TEMPO. Dus bus gemist (je kan nog even appen naar 0612632547 voor plek) of geen eigen vervoer, dan altijd nog de livestream. 

 

Lees meer...