Club nieuws

Op voorhand duidelijkheid: zaterdag geen binnenprogramma voor TOP/LITTA

Als TOP/LITTA lezen we ook berichten over de mogelijke versoepelingen voor binnensport vanaf zaterdag 15 januari. Omdat we pas vrijdagavond horen of, en zo ja, onder welke voorwaarden er weer het een en ander binnen mag, hebben we op voorhand besloten om ons aanstaande zaterdag 15 januari te beperken tot het buitenprogramma zoals dat ook op de website staat. Veelal worden een of enkele dagen na de persconferentie de protocollen van NOC*NSF bijgewerkt. Zodra er duidelijk is wat er mag, welke voorwaarden gelden en hoe we daaraan kunnen voldoen, publiceren we dit op de website. 

Programma komende zaterdag 15 januari

Afgelopen zaterdag is er hard gewerkt. Met grote inzet en veel plezier is het korfbal weer opgestart. Wat koud en af en toe wat regen, maar we zijn blij met een mooie opkomst. Komende zaterdag is er een zelfde opzet. Op de zaterdag zelf zullen we wat meer richting korfbalwedstrijden gaan met wie er is. Nogmaals het is vrijblijvend.

Lees meer...

Jeugdtrainingen de komende weken, januari 2022

Voor de jeugdige sporter zijn er iets meer mogelijkheden gekomen om te trainen. Sporten is tot 20.00 uur toegestaan, uiteraard nog wel op ons veld.

Ten opzichte van het trainingsschema van de eerste helft veld is er een klein aantal wijzigingen doorgevoerd w.b. de trainingsdag of tijd. Kijk dus goed, wanneer jouw team staat ingedeeld. We hopen dat dit schema slechts voor een korte periode nodig zal zijn en dat we binnenkort weer de zaal in kunnen.

Lees meer...

Wedstrijden TOP/LITTA 1 en 2 van zaterdag 8 januari uitgesteld

Vanwege Coronabesmettingen en quarantaine verplichtingen zijn de wedstrijden van TOP/LITTA 1 en 2 van zaterdag 8 januari 2022 tegen DVO/Accountor uitgesteld. Deze worden later opnieuw ingepland.

Programma komende zaterdag 8 januari

Zaalkorfbal is nog niet toegestaan, maar gelukkig kunnen we wel lekker buiten aan de slag! Voor komende zaterdag gaan we onderlinge wedstrijdjes spelen met gemengde teams. Geheel vrijblijvend. Lekker samen korfballen en de oliebollen eraf werken. Hieronder kan je zien op welk tijdstip je kan komen.

Lees meer...

Korfbalactiviteiten in de Kerstvakantie

De komende week wordt er bij TOP/LITTA een aantal korfbalactiviteiten georganiseerd. Alle activiteiten vinden buiten plaats op ons eigen TOP-veld. De kantine is gesloten, dus neem zelf wat te drinken mee. Iets warmere kleding aantrekken is misschien ook wel handig.

Lees meer...

Gelukkig en Gezond 2022

Ook dit is 2G om maar met de deur in huis te vallen! Helaas kan het bestuur jullie geen Nieuwjaarsreceptie aanbieden, vandaar via deze weg de Nieuwjaarswensen.  

Bij een "nieuwjaarsspeech" hoort ook een terugblik over het oude jaar. Wat kan ik daar over vertellen zonder te veel in herhaling te vallen en oppassen dat ik niet heel somber word. Laat ik daarom proberen zoveel mogelijk de leuke dingen eruit te halen, de gebeurtenissen die het korfballen en het verenigingsleven zo leuk maken en ik ga proberen na deze ene keer het woord Corona of Covid 19 niet meer te noemen!

Lees meer...

Kersttraining bij TOP weer groot succes

Afgelopen zaterdag hebben veel kinderen weer genoten van de Kersttraining. Samen met de kangoeroes van Fiks, Pernix, Madjoe, KIOS en Haarlem was het een gezellige ochtend. Ice opende de training met een warming-up op tsjoe-tjoe-wa en daarna gingen ze aan de slag met de spelletjes. Halverwege een pauze met heerlijk fruit van de Plus. "Jullie gingen allemaal enthousiast aan de slag met pakjes in de Arrenslee gooien, estafette, twister en Sterrenschieten".

Om half elf ging iedereen weer naar huis met een heerlijke chocolade-kerstbal uitgedeeld door Ice.

Alle trainers, kinderen uit de D bedankt voor jullie hulp. Het was weer een geslaagde activiteit. 

Lees meer...

Gevolgen maatregelen persconferentie 18 dec

De persconferentie van 18 december 2021 was helder: Nederland gaat in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022 in lockdown. Alle horeca, dus ook onze kantines, zijn gesloten. Alle binnensportlocaties, dus ook de Wasbeek en De Korf, zijn dicht. Buitensportlocaties, dus onze kunstgrasvelden, mogen ook niet langer open dan tot 17.00 uur.

Lees meer...

Zuur verlies TOP/LITTA in strijd om derde plek

TOP/LITTA is er niet in geslaagd de derde plek in de poule te veroveren. In een rechtstreeks duel om die plek werd in Nijeveen nipt verloren van DOS’46. In een wedstrijd waarin de doelpunten heel schaars waren vergoedde de spanning veel, maar stond TOP aan het eind wel met lege handen. Met rust was er nog een kleine voorsprong, maar in de tweede helft was DOS’46 de licht bovenliggende ploeg. Met nog enkele seconden op klok kreeg TOP de kans op de gelijkmaker, maar deze werd niet benut. TOP verloor met 15-14.

Lees meer...

Geen publiek, wel TOP-LIVE

We vinden het allemaal vervelend dat er geen publiek bij de wedstrijden mag zijn. TOP-LIVE is er echter wel en zal weer de hele dag live uitzendingen verzorgen van de thuiswedstrijden vanuit zowel sporthal de Korf als de Wasbeek. Gewoon op ons eigen youtube-kanaal.

Lees meer...

TOP/LITTA maakt het verschil in tweede helft: 26-18 (11-11)

TOP/LITTA speelde een belangrijke wedstrijd tegen het nog puntloze Oost-Arnhem. In een slechte eerste helft met verrassend Oost-Arnhem als bovenliggende ploeg was de schade met rust beperkt tot 11-11. Na rust maakte TOP het verschil. Met meer overzicht, een betere afronding en veel meer strijdlust was de wedstrijd na 12 minuten gespeeld. TOP won uiteindelijk verdiend met 26-18.

Lees meer...

Uitslag Grote Clubactie 2021 bekend

Op 8 december heeft de landelijke trekking van de Grote Clubactie 2021 plaatsgevonden onder toeziend oog van de notaris. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, heeft ook de trekking van het Superlot plaats gevonden. Op donderdag 9 december 2021 is de trekkingsuitslag op de website gepubliceerd.

En kun je jouw lotnummer checken in de Lotchecker op de site van de Grote Clubactie. Kijk hier of je een prijs hebt gewonnen: https://lotchecker.clubactie.nl/

 

Grote Clubactie winnaars van TOP-prijzen bekend

De verkoopperiode van de Grote Clubactie is voorbij en de opbrengst is geteld! Met een totale opbrengst van €10.756.383 is er weer een record verbroken. Met dank aan jullie zijn wij als club goed voor een bedrag van maar liefst €5.318,40 euro! Nu het totaalbedrag bekend is zijn jullie ook de winnende teams en individuele winnaars bekend.

Lees meer...