Club nieuws

Trainer / coaches diverse teams (Jeugd & Senioren)

Zaterdag TOP-LIVE bij de jeugd

Vandaag is TOP-LIVE weer aanwezig bij de oefenwedstrijden van onze jeugd.

 

Lees meer...

Koningsdag TOP-LIVE

Ook op Koningsdag is TOP-LIVE er bij. 

 

Lees meer...

Zaterdag TOP-LIVE bij de jeugd

Vandaag is TOP-LIVE weer aanwezig bij de oefenwedstrijden van onze jeugd.

 

Lees meer...

Koningsdag korfball matches

Zaterdag is de laatste ronde van de interne competitie, onze eigen Super League. Eerder was er aangegeven dat er op Koningsdag de finalewedstrijden zouden zijn van deze competitie. Helaas is een aantal teams op 27 april incompleet, daarom is er besloten om de finalewedstijden van onze Super League te verplaatsen naar een zaterdag in mei (waarschijnlijk 15 of 22 mei). Uiteraard ligt er dan een “mooie” beloning op alle teams te wachten. De komende weken wordt hier meer over bekend.

Lees meer...

TC-Jeugd nieuws

Het lijkt zo te zijn, dat er dit seizoen geen competitie meer gespeeld gaat worden. We moeten wat dat betreft communicatie vanuit het KNKV afwachten, maar we houden rekening met een start van een nieuw seizoen in september. Gelukkig hebben we onze interne competitie: het is niet hetzelfde als spelen tegen andere verenigingen, maar het komt in de buurt.

Lees meer...

TOP Koningsspelen voor Kangoeroes, F en E jeugd

Op dinsdag 27 april organiseren we voor de Kangoeroes, F en E-jeugd dé TOP Koningsspelen!

Van 9.45-11.00 uur is de jongste jeugd welkom om gezellig actief mee te doen. Een circuit met allerlei Oud Hollandse spelletjes, zoals zaklopen, blikgooien, klompenbeugel etc., afgewisseld met leuke korfbal-spelletjes. 

Lees meer...

Zaterdag TOP-LIVE bij de jeugd

Zaterdag bij de oefenwedstrijden van onze jeugd is TOP-LIVE aanwezig, zodat iedereen er bij kan zijn. Lekker in je eigen tuin, op het balkon of gewoon op de bank. Opa's, Oma's. tantes en ooms, iedereen kan meekijken. Of je nu in de bollenstreek bent of in Timboektoe, het maakt niet uit. Veel plezier.

 

Lees meer...

Geen finale ...

De derde wedstrijd die de beslissing moest brengen welke ploeg naar de finale zou gaan, was eigenlijk geen moment een wedstrijd. PKC/Vertom was TOP/LITTA op alle vlakken de baas en legde de basis voor de overwinning al in een sublieme eerste helft. PKC dicteerde het spel en met een hoog afrondingspercentage (boven de 40%) was er bij rust al een voorsprong van 17-9. De tweede helft startte TOP iets beter, maar de doelpunten en daarmee de aansluiting bleven uit. PKC nam het initiatief weer over en speelde de wedstrijd zakelijk uit. Eindstand 29-19.

Lees meer...

Statement ongepaste teksten

Het bestuur, selectie en de supportersvereniging van TOP/LITTA nemen uitdrukkelijk afstand van de flyers en teksten die zaterdagmorgen bij zowel TOP/LITTA als PKC/Vertom zijn opgehangen. Na ontdekking bij TOP/LITTA is direct alles weggehaald. Tevens is er direct contact gezocht met het bestuur van PKC, over deze totaal ongepaste actie, waar onze supportersvereniging overigens niks mee te maken had.

Ludieke acties zijn (zeker rondom de play-offs en finale) erg leuk, maar deze actie van enkele individuen was totaal ongepast. Respect naar elkaar en kunnen zijn wie je wilt zijn, is een groot goed! De verantwoordelijken zijn inmiddels bij het bestuur bekend en hebben spijt betuigd over hun onbezonnen actie.

Bestuur, selectie TOP/LITTA en TOP’s Our Pride.
 

TOP verliest return wedstrijd in De Korf

In een wedstrijd met maar weinig doelpunten is TOP/LITTA er nog niet in geslaagd de finale om het landskampioenschap te bereiken. Werd het eerste duel tegen PKC/VERTOM in Papendrecht nog knap gewonnen, in de return thuis in de eigen Korf lukte het slecht om door de sterke verdediging van PKC te komen. Op de eerste 6 minuten na liep TOP voortdurend achter PKC. TOP kon na rust nog op gelijke hoogte komen, het was echter PKC die het laatste deel van de wedstrijd naar zich toetrok en uiteindelijk won (15-20). Play-off stand is nu 1-1. Hierdoor is een beslissingswedstrijd nodig die op dinsdag 13 april wordt gespeeld in Papendrecht. De inzet is een plek in de finale in Ahoy.

Lees meer...

TOP/ LITTA (jeugd) competitie

Op zaterdag 10 april start TOP/LITTA met haar eigen (jeugd)competitie. De komende zaterdagen staan bij TOP/LITTA in het teken van interne competitiewedstrijden. Er wordt gespeeld in poules van 3 of 4 teams. De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 10, 17 en 24 april met afsluitend finalewedstrijden op Koningsdag 27 april.  Lees meer voor de reglementen van de wedstrijden. Voor alle wedstrijden wordt geprobeerd een scheidsrechter te regelen.

Lees meer...

Tete a Tete actie gelukkig weer een groot succes! En de prijswinnaars zijn …

Na de mislukte actie vorig jaar waarbij we zo’n 20.000 Tete a Tete potjes hebben moeten weggeven door de corona, is dit jaar de actie succesvol geweest. Veel scholen en korfbalverenigingen hebben mee gedaan en meer verkocht dat ooit tevoren.

Lees meer...

TOP/LITTA zet eerste stap tegen PKC/Vertom

TOP staat in de play-offs met 1-0 voor op PKC/Vertom. In een bloedstollende eindfase was TOP trefzekerder en won uiteindelijk met 21-22. Het was een echte play-off wedstrijd waarin TOP drie kwart van de wedstrijd voldoende controle had en de betere ploeg was. Ruststand was 11-13. Na de rust kwam PKC terug en maakte de achterstand van 14-18 goed en kwam op voorsprong (19-18). Beide ploegen maakte op dat moment aanspraak op de winst, maar het was TOP dat bij 20-19 drie keer op rij scoorde en zo de winst veilig stelde.

Lees meer...