Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Club nieuws

Allard Lindhout inspireert voorafgaand aan de veiling

De veiling op vrijdag 14 april begint om 20.30 uur, maar zorg dat je er voor 19.30 uur bent, dan mis je niets van de inspirerende speech van Champions League scheidsrechter Allard Lindhout. Allard is geboren en getogen in De Bollenstreek. Op 23-jarige leeftijd debuteerde Allard Lindhout 2010 als één van de jongste scheidsrechters in het betaald voetbal. Terwijl hij veel hordes moest overwinnen wist Allard het in 2015 tot de Eredivisie te schoppen waar hij sindsdien meer dan 150 wedstrijden heeft gefloten. Op 26 augustus 2020 debuteerde hij in de Champions League op het befaamde gras van Celtic Park met Celtic tegen Ferencváros. Naast zijn carrière als scheidsrechter heeft Allard jarenlang voor de klas gestaan als leraar basisonderwijs en daarna als docent op de Pedagogische Academie (PABO). 
Gecombineerd met de ervaringen van het veld en het klaslokaal vertelt Allard vol passie over leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand, presteren onder druk, samenwerking, teamwork en keuzes maken. Met de nodige zelfspot en charisma weet hij een durende indruk achter te laten op het publiek.

De inloop op 14 april is vanaf 19 uur. Om 20.30 uur barst de veiling los met als eerste item een Champions League scheidsrechtershirt van Allard. 

Open hier het veilingboekje om de mooie lijst items te lezen

 

Fleur Boeren in Nederland U19

Afgelopen weekend is de WK-selectie voor de IKF U19 WKC 2023 in Gent (België) bekend geworden. De voorselectie van twintig spelers is teruggebracht naar een definitieve selectie van veertien en Fleur zit bij de definitieve selectie! Helaas is Robin afgevallen. Op woensdag 5 april reist de ploeg van bondscoach Leon Simons af naar Gent, waar het WK van 7 tot en met 9 april plaatsvindt.

Fleur gefeliciteerd en veel succes op het WK.

 

de Nationale Selecties vind je hier

Bus naar kwartfinale TOP C1 in 's Gravenzande?

Op 1 april om 12.45 uur speelt TOP C1 de kwartfinale voor het NK tegen ONDO C1 in 's Gravenzande. De bus vertrekt om 11.00 uur vanaf TOP en zal terug rijden om 14:30 uur. Wil je mee (en, niet onbelangrijk: lukt dit met je eigen wedstrijd, controleer dat eerst even)?

Deze bus wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van een deel van de kosten vanuit de club van 100. 

Kosten voor de bus € 9,- voor volwassenen en € 6,- voor de jeugd. Club van 100 betaalt voor haar leden. De spelers en staf reizen gratis.

 

 Bus heeft nog 3 plekjes vrij.

 

Aanmeldingen tot op heden

Kampioenen

Nadat afgelopen zaterdag de E4 het kampioenschap kon vieren, zijn er a.s. zaterdag 4 wedstrijden om het kampioenschap.

Om 13.00 uur speelt TOP/IAA fresh 6 in Leiderdorp tegen nr. 2 Velocitas 7. Bij minimaal een gelijkspel is het kampioenschap behaald. In Sassenheim werd er met 20-9 gewonnen.

TOP/IAA fresh 8 speelt in Oegstgeest om 18.45 uur tegen nr. 3 Fiks 6. Het kampioenschap is al binnen, maar een kampioenstaart eten na een overwinning voelt tioch beter. Eerder werd er met 15-9 verloren, dus tijd voor een revanche.

Groen Geel B2 is de tegenstander van TOP/IAA fresh B2. De wedstrijd wordt gespeeld in De Korf en begint om 15.15 uur.  Bij een overwinning is het kampioenschap binnen. Bij een andere uitslag is er volgende week ook nog een kans. In Wormer werd er met 10-9 verloren.

Ook In De Korf en wel om 13.15 uur speelt TOP/IAA fresh B3 tegen nr 2 Die Haghe B2. Bij minimaal een gelijk is het kampioenschap binnen. Bij een verlies hebben ook zij volgende week nog een kans. De 1e wedstrijd werd met 14-12 gewonnen.

 

 

Update tickets en bus naar play-off 1

Goed nieuws,

iedereen die zich heeft aangemeld voor toegang tot de zaal in Driebergen kan mee. De kaarten voor toegang en de bus dienen te worden betaald en afgehaald in de TOP-kantine:

 

Donderdagavond 23 maart 

19:30 - 21:00 uur.