Club nieuws

Kantineprijzen per 1 juli en pinnen

Per 1 juli verhogen wij de prijzen van flesjes frisdrank met 0,15 cent in verband met de verplichte statiegeld heffing die in Nederland wordt ingevoerd. Je kunt de flesjes na gebruik voor het goede doel inleveren in de hiertoe bedoelde bak in de kantine. Het inleveren van de flesjes bij de bar voor statiegeld of korting op een vol flesje is niet mogelijk.

Lees meer...

Wijzigingen staf senioren TOP/LITTA seizoen 2021-2022

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Leon Braunstahl en Bas Harland komend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de trainersstaf van haar seniorenselectie. Braunstahl heeft eind vorige week bekend gemaakt om persoonlijke redenen te stoppen. Eerder was intern al besloten om de samenwerking tussen de club en Harland na dit seizoen te beëindigen.

Lees meer...

Teamindelingen senioren 2021

TC-WB heeft de voorlopige indelingen samengesteld. Bekijk de indelingen hier (pdf)

Teun Voskamp nieuwe trainer TOP 3

Het bestuur en de TCWB zijn enthousiast bekend te kunnen maken, dat Teun Voskamp komend seizoen de overstap naar TOP/LITTA maakt.

Lees meer...

Team / sponsortassen inleveren

Einde seizoen, daar is ie weer. De kledingcommissie is 29 juni tussen 20.00-21.00 uur aanwezig in de kantine om alle tassen en sponsorkleding in te nemen. Mocht dit tijdstip echt niet lukken, dan kan je altijd nog de kledingtas in het rek achterlaten, doe dat dan wel voor 3 juli.

Uiteraard is alles schoon en compleetyes.

Als je volgend seizoen in hetzelfde team blijft spelen, hoeft de tas niet ingeleverd te worden.

 

 

 

 

(geen) TOPkamp 2021

De afgelopen maanden/weken is er veelvuldig overleg geweest tussen de kampleiding en het bestuur over het wel of niet door laten gaan van het kamp. Gezamenlijk hebben we gegeven de omstandigheden helaas moeten besluiten dat het TOPkamp 2021 niet door gaat. Een moeilijke en -- dat realiseren we ons -- teleurstellende keuze.

Lees meer...

Teamindelingen BLOS-TOP schoolkorfbal

Op zaterdag 26 juni aanstaande is het jaarlijkse BLOS-TOP schoolkorfbaltoernooi. Hiervoor zijn de teams door de vakdocenten samengesteld, in overleg met de Combibrug en TOP.

 

Lees hier in welk team je bent ingedeeld (pdf).

 

 

 

Rob Meijer benoemd als Ridder in de orde van Oranje Nassau

Zaterdag heeft Rob uit handen van de burgemeester, Carla Breuer deze mooie onderscheiding mogen ontvangen. Helaas door Coronamaatregelen konden er slechts een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn.

Lees meer...

Slotdag zaterdag 3 juli

Om het seizoen feestelijk af te sluiten organiseren we in samenwerking met de ACJ voor alle jeugd een fantastische slotdag! We hebben die dag een stormbaan, springkussen en allerlei leuke spelletjes geregeld. Ook is er voor iedereen een lekkere verrassing. Bij goed weer is er ook een buikschuifbaan. Dus vergeet niet een extra paar kleren mee te nemen. 

Jij komt toch ook?

Lees meer...

Trainen in de nieuwe teams

Vanaf volgende week geldt een ander trainingschema...Klik hier (pdf).... We gaan namelijk nog twee weken in de nieuwe teams trainen, zodat je kennis kan maken met jouw teamgenoten en trainers. Kijk even goed wanneer je verwacht wordt.

Heel veel plezier alvast.

TC Jeugd

 

Teamindeling jeugdteams seizoen 2021-2022

Wat een enerverend jaar voor iedereen! Voor de kinderen, die zo graag korfballen en het nu het grootste deel van het jaar met onderlinge wedstrijden en trainingen moesten doen. Voor ouders, die zo graag het sportplezier van hun kinderen aanschouwen en niet in de laatste plaats voor ons; met plezier zorgden we iedere zaterdag voor een invulling, maar ook wij zien liever echte wedstrijden.

Lees meer...

Kantine en terras open op trainingsavonden en tijdens evenementen

Afgelopen week is bij wijze van proef op een aantal momenten tijdens sportactiviteiten de kantine en het terras open gegaan. Dit zetten we de komende periode bij voldoende barbezetting voort tijdens trainingsavonden en tijdens evenementen. Daarbij gelden uiteraard nog wel steeds onderstaande regels op ons complex.

Lees meer...

Afhalen bingo-boekjes

Hallo Toppers, 19 juni is het zover de 2e editie van de online TOP-Bingo!!

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij, en dat het weer een mooie avond mag worden met fantastische prijzen. Aanstaande zaterdag 12 juni kunnen de bingo-boekjes opgehaald worden bij TOP tussen 11:00 en 15:00.

Lees meer...

A-SELECTIE JUNIOREN seizoen 2021-2022

De afgelopen weken is de TC Topsport in overleg met de trainers/coaches van de A1 en A2 bezig geweest met de invulling van de A-selectie voor het komende seizoen. Deze is nu voor het grootste gedeelte bekend en daarom wordt hieronder de voorlopige selectie gepubliceerd. Indien niets aan de beschikbaarheid van spelers verandert, zullen 10 jongens en 10 meiden uit de onderstaande groep de definitieve juniorenselectie vormen.

Lees meer...