Kantine

 

De kantine commissie bestaat uit een groep enthousiaste mensen die gedurende het gehele seizoen het beheer van de kantine op zich nemen. Samen met een grote groep barmedewerkers zorgen ze ervoor dat alle bardiensten ingevuld worden en dat de keuken op zaterdagen bemand is. Op competitie zaterdagen hebben leden de taak van "lid van de dag". Dit houdt in dat ze naast hun bardienst ook de scheidsrechters ontvangen, overige barmedewerkers aansturen en de kantine beheren (openen / afsluiten / HACCP controle). De kantine is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die af en toe een bardienst kunnen meedraaien. Geinteresseerd? Laat het dan even weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TOP Culinair 2023

Beste Toppers,

Jullie hebben er even op moeten wachten... Door omstandigheden die wij allemaal kennen is het ondertussen een aantal jaar geleden dat er een TOP Culinair georganiseerd is. In 2016 was de eerste editie, 2019 de tweede en nu gaan wij voor een derde editie.

Voor de derde editie is de volgende datum gepland: vrijdag 24 maart!

Lees meer...

Nieuwe prijzen in de TOP-kantine

Met ingang van 3 oktober hebben wij nieuwe verkoopprijzen ingevoerd in ons kassasyteem. Hiertoe zijn wij genoodzaakt gezien de steeds verder oplopende inkoopprijzen. Tevens hebben we ervoor gekozen om het advies van de kantinecommissie op te volgen en een aantal gezondere producten scherper en aantrekkelijker te prijzen dan minder gezonde producten. Dit is een van de afspraken in het kader van SV Vers.

Namens het bestuur, Wim van Dommelen

Even voorstellen ... Nubia Smits

Ik ben Nubia Smits en woon samen met Annemarie Cornelisse en mijn stiefdochter Lieke in Lisse. Sinds een paar maanden ben ik zelfstandig ondernemer. Na alle voorbereidende werkzaamheden die ik achter de schermen heb uitgevoerd, ben ik nu druk mijn onderneming Nubia Smits | Digitale Nalatenschap en de door mijzelf ontwikkelde individuele diensten voor particulieren maar ook voor groepen op de kaart te zetten. Van jongs af aan tot 2013 heb ik bij TOP gekorfbalt. De jaren die daarop volgde stond ik af en toe achter de bar en bezocht als het even kon bijna alle Korfbal League wedstrijden van TOP 1.

Lees meer...

Even voorstellen ... Jos Huijboom

Korfbal is een familie/vrienden sport bij uitstek

 

Ik ben Jos Huijboom partner van Jolanda Cornelisse en vader van 3 kinderen en 2 bonus kinderen waarvan Lotte in de A3 speelt. Zelf opgegroeid in de voetbalwereld dus ook een verenigingsmens.

Lees meer...

Info avond Kantine commissie

Voor alle (potentiële) kantine vrijwilligers organiseert de Kantine commissie wederom een info avond, 12 sept a.s. om 20.00 uur, uiteraard in de kantine. Laat je informeren over het reilen en zeilen, roosters en alles wat je meer wil weten over hoe we het nieuwe seizoen ingaan. Tot de 12e.  Inloop is vanaf 19:45, aanvang: 20:00. Verwacht einde omstreeks 21:00 uur. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

  • Terugblik
  • Ambities 2022 - 2023
  • KV Vers - Gezonde producten - Fruit van Plus van Dijk, 
  • Vrijwilligers:  Diensten, werkzaamheden, beleid, rooster commissie, KNKV App  
  • Alcohol, NIX zonder ID

Even voorstellen ... Sander Creemers

Als nieuw lid van de kantinecommissie stel ik me graag even voor.

Ik ben Sander Creemers; vader van drie kinderen waarvan twee korfbal toppers. Amy en Timo spelen beiden in een B team bij TOP. Vorig jaar heb ik me als vrijwilliger voor de club ingezet in het keukenteam omdat ik graag een steentje wilde bijdragen voor de korfbalvereniging.

Lees meer...

Bardienstje draaien? – Geef je nu op / Schrijf je nu in!

Help jij ook mee? Een bardienst of keukendienst draaien is eenvoudig en gezellig en je leert veel mensen kennen! De diensten op zaterdag duren 2 uur en achter de bar staan op een doordeweekse avond is ook mogelijk.

 

Schrijf je direct in via de KNKV app (instructie hier) of geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/whatsapp 06-19401344 voor overleg.

 

Een gezellige, open kantine op trainingsavonden en zaterdag is niet vanzelfsprekend. Elke week staan er voor jouw kind o.a. vrijwillige trainers en scheidsrechters, maar ook lettercoördinatoren en veld/zaalwachten klaar. Dus we rekenen er op dat jij ook af en toe een steentje bijdraagt.

Mocht je al achter de bar staan en graag een actievere bijdrage leveren, sluit je dan aan bij de kantine commissie (KC)!

 

Mocht een bardienst niets voor jou zijn, dan zijn er ook andere mogelijkheden om mee te doen bij TOP. Stel je vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opening seizoen Kantine commissie

Elke start van een nieuwe seizoen vraagt om voorbereiding, zo ook voor de kantine medewerkers. Voor alle (potentiële) kantine vrijwilligers organiseert de Kantine commissie een info avond, 15 aug a.s. om 20.00 uur, uiteraard in de kantine. Ben je al terug van vakantie, kom dan even langs. Je laten informeren over het reilen en zeilen, roosters en alles wat je meer wil weten over hoe we het nieuwe seizoen ingaan.

Tot de 15e.     

14 mei lancering KV VERS in de kantine

Eerder berichten we al dat we bij TOP een start maken om het assortiment in de kantine gezonder te maken. In samenwerking met NOC/NSF SV VERS zijn bij TOP plannen gemaakt hoe te komen tot een gezondere sportomgeving. Rookvrij zijn we al een tijdje, a.s. zaterdag 14 mei starten we ook de campagne voor gezondere voeding. Onze Kantine commissie heeft kritisch naar het assortiment gekeken en krijgt bijvoorbeeld ook adviezen over de opstelling van producten in de "etalage" achter de bar. Met ingang van a.s. zaterdag zullen de voilgende aanvullingen op het assortiment verkrijgbaar zijn...

Lees meer...

 
 
 

Voorzitter Nubia Smits
Sander Creemers (vicevoorzitter)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inkoop Jos Huijboom
Sander Creemers (back-up)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Kassa Jean van Cassel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inzetrooster Jeroen Modderman (za) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Reserveringen

Nubia Smits

Sander Creemers

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Feesten Jetske Marcelis
Danique Rozenbroek (back-up)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

 
KC kleding wasploeg Jolanda Cornelisse  

 

Kantine openingstijden

 

 

Maandag

09.00

-

12.00

Maandag t/m vrijdag

19.30

-

22.30

Zaterdag

09.00

-

1,5 uur na laatste wedstrijd

Zondag

10.00

-

13.00

 

De kantine kan gesloten zijn:

  • als er onvoldoende kantinevrijwilligers zijn;
  • als de weersomstandigheden te slecht zijn.

Reserveren van ruimten

Leden van TOP hebben de mogelijkheid om een van de ruimtes te reserveren. Middels het invullen van een aanvraagformulier wordt het verzoek behandeld. Eventueel word je gebeld of gemaild voor aanvullende informatie.

Klik op het formulier om het in te vullen en te verzenden.

 

 

De Kantine Commissie zal vervolgens kijken wat mogelijk is en onder welke voorwaarden. Je ontvangt spoedig bericht of je activiteit doorgang kan vinden met eventueel een aantal afspraken of voorwaarden.

 

Wanneer je simpelweg een vergaderruimte nodig heb dan hoef je natuurlijk geen formulier in te vullen (mag wel) maar kun je ook een mailtje naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld dan wel even de een aantal noodzakelijke gegevens (aantal mensen, datum, tijdstip en tijdsduur en je contactgegevens).