Vrijwilligers

Naast een sport- is TOP een vrijwilligers organisatie. In een grote organisatie zoals TOP is komen regelmatig interessante posities vrij voor verschillende disciplines. Commissie voorzitters, korfbaltechnische functies, commercie, bestuur, organisatorische commissies (de regelneven) en techniek. Voor de jongeren een interessante manier om de CV aan te vullen. Uiteraard zoeken we daarnaast ook mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd "vele handen maken licht werk" is. Dus een bardienst, of helpen bij jeugd activiteiten, feesten organiseren etc. Het kan allemaal. Help daarom een handje mee, laat weten wat je wilt, en uiteraard ook wat je kan. Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er wordt dan contact opgenomen om samen te bepalen welke belangrijke rol je bij onze vereniging kan uitvoeren.

 

Hier lees je ons vrijwilligersbeleid (opent pdf).

 

Mocht je ideeën, vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag!

 

TOP/IAA fresh 2 zoekt ... Teammanager

Ons tweede is op zoek naar een teammanager. Heb je organisatietalent, wil je graag de selectie en staf helpen met allerhande randzaken rondom het team.

Lijkt het je wat ? Laat het ons dan weten. Neem contact op met een van de staf leden (Timon Zuurmond) of stuur een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kunnen je ook meer informatie geven over invulling. 

Share