Vrijwilligers

Naast een sport- is TOP een vrijwilligers organisatie. In een grote organisatie zoals TOP is komen regelmatig interessante posities vrij voor verschillende disciplines. Commissie voorzitters, korfbaltechnische functies, commercie, bestuur, organisatorische commissies (de regelneven) en techniek. Voor de jongeren een interessante manier om de CV aan te vullen. Uiteraard zoeken we daarnaast ook mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd "vele handen maken licht werk" is. Dus een bardienst, of helpen bij jeugd activiteiten, feesten organiseren etc. Het kan allemaal. Help daarom een handje mee, laat weten wat je wilt, en uiteraard ook wat je kan. Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er wordt dan contact opgenomen om samen te bepalen welke belangrijke rol je bij onze vereniging kan uitvoeren.

 

Hier lees je ons vrijwilligersbeleid (opent pdf).

 

Mocht je ideeën, vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag!

 

Juryvoorzitter

 

Heb je interesse in ons TOP-korfbal, ben je bijvoorbeeld een enthousiaste ouder (ook zonder korfbalverleden), of juist een actief of voormalig speler / scheidsrechter, en wil je graag af en toe dicht op de wedstrijd zitten, dan is de jurytafel misschien iets voor je. Komend seizoen spelen weer meerdere teams (van TOP-1 tot en met TOP-B1), met een jurytafel van juryvoorzitter, schotklok-en tijdklok-bediening. We zijn hierbij op zoek naar extra ondersteuning.
 
Juryvoorzitter: Als juryvoorzitter ben je het centrale aanspreekpunt voor scheidrechter en coaches en registreert tijdens de wedstrijd de voortgang. Samen met de schot- en tijdklokbediening zorg je voor een eerlijk  verloop van de wedstrijd. Als voorbereiding volg je 1 avond een cursus die door de KNKV georganiseerd wordt. 
 
Tijdsbesteding
Gedurende het seizoen bij ~ 5 wedstrijden wordt ingedeeld. Dit gebeurt in overleg, en we houden daarbij rekening met je wensen (het team van je kind, andere verplichtingen etc.). 
We zijn met een team van ruim 20 personen, dus ook onverwachte veranderingen zijn altijd zonder problemen op te lossen.
 
 

Voor meer informatie kun je terecht bij Cees van Kooten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

 

 

 

Share