Home
RVD20210102-0714.jpg

Vele handen maken licht werk ... Neem ook even een emmer, raamwisser en/of bezem mee.  

 
 

Leuke en verrassende vragen tijdens jeugd persconferentie

Zaterdag 21 november organiseerde TOP/Quoratio de eerste editie van het FourICT/Korfbal Masters. Aangezien de jeugd de toekomst heeft, wilde TOP/Quoratio ook hier aandacht aan besteden tijdens het toernooi. 

Er werd voor de jeugd, F t/m B teams, een jeugd persconferentie georganiseerd. De persconferentie stond onder leiding van Sander van Sprang en circa 40-50 kinderen vuurden in een uur tijd alle vragen die ze hadden af, op de spelers van TOP/Quoratio 1. Grappige, leergierige maar ook hele verrassende vragen/antwoorden kwamen voorbij. Grappige vragen, zoals aan Celeste Split: “Kan jij de Split?” en aan de trainer Jan Niebeek: “Wie is de grapjesmaker van het team?”. Maar ook hele leergierige vragen, zoals aan Jet Hendriks: “Hoe word je zo goed?” en aan Friso Bode, Daniel Harmzen en Nick Pikaar; “Jullie kunnen zo goed rebounden, hoe doen jullie dat?” En ook hele verrassende antwoorden op vragen. Zo vroeg iemand aan de trainer: “Jan, wat gebeurt er als iemand te laat komt op de training?” Het anwoord was heel verrassend voor veel kinderen, geen straf of reservebeurt, maar Jan zei: “Dan zal er wel een hele goede reden zijn, maar laat altijd weten waar je zit. We hebben een app groep om dit te communiceren, zodat we niet ongerust worden”. 

 

Impressie op Twitter (@kvTOP)

Tijdens de persconferentie is er veel getwitterd, er is een zogenaamde Twitter Room opgestart. Op het TOP/Quoratio account @kvTOP (https://twitter.com/kvTOP) kun je bijna alle vragen en antwoorden terug lezen en bovendien ook heel veel foto’s bekijken.

  

Persconferentie gefilmd

De persconferentie is tevens gefilmd, binnenkort is een compilatie terug te kijken op www.kvtop.nl  of houd de social media kanalen (Twitter en Facebook) van korfbalvereniging TOP/Quoratio nauwlettend in de gaten. 

 

Kortom een groot succes voor zowel de jeugd als de spelers van TOP/Quoratio 1. Volgend jaar tijdens het FourICT / Korfbal Masters voor herhaling vatbaar smiley

 

 
Share