Klaverjassen

 

Vrijdag de derde klaverjas avond van dit seizoen

De tweede klaverjasavond werd gewonnen door Tjerk Honders. Het was weer een gezellige avond smiley Vrijdag de 24e is alweer de derde klaverjasavond van dit seizoen. Wij hopen dat u ook dit keer in grote aantallen aanwezig zult zijn. Inschrijven kan zoals altijd vooraf via het bekende e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uiteraard in de kantine vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur beginnen we met klaverjassen. Komt u ook gezellig. Wij hopen op een mooie opkomst en een hoop gezelligheid!

27 oktober tweede klaverjasavond

De eerste klaverjasavond van dit seizoen is gewonnen door niemand meer dan Paul Koolmees. Paul nogmaals gefeliciteerd. Vrijdag 27 oktober is alweer de tweede klaverjasavond van dit seizoen. 

Lees meer...

Beste kaarters

Vrijdag 29 september gaat klaverjasseizoen 2017/2018 beginnen. Wij rekenen ook dit seizoen weer op een grote opkomst en een gezellig clubje mensen. 

Lees meer...

Klaverjasavonden seizoen 2016/2017

De vakanties gaan helaas weer ten einde komen, het positieve hiervan is dat het klaverjassen weer gaat beginnen! Zoals gewoonlijk zijn er weer 7 data vastgelegd voor 't klaverjassen voor aankomend seizoen. Op de volgende data zal er weer gestreden gaan worden om de prestigieuze bokaal:

Lees meer...

Klaverjaskampioen 2016/2017: René de Ruyter

Vrijdag 28 april jl. was de laatste klaverjasavond van het seizoen. Het was tot het laatste potje spannend wie de beker mee naar huis mocht nemen. Immers, de vijf hoogste scores van de 7 avonden telden mee.  Frank Kamer ging er met de overwinning van de avond vandoor met een score van maar liefs 5828 punten. Uiteindelijk bleek René de grote winnaar van het algemeen klassement en mocht de beker en bijbehorende bon van Op Eigen Wijze in ontvangst nemen. Tjerk Honders was (weer) tweede en Erik Hoogervorst was derde. Voor onze gezellige barman Theo was er een flesje drank als dank voor het verzorgen van bijna alle avonden van de inwendige mens: Theo, nogmaals dank.

Lees meer...

Wie wordt de klaverjaskampioen van het seizoen?

Vrijdag 28 april a.s. is het de laatste klaverjasavond van het seizoen 2016 – 2017. De beste kaarter van het seizoen krijgt de grote beker mee naar huis.

Lees meer...

Kaartavond 31 maart 2017

Afgelopen vrijdag zijn er geen hoge scores gehaald. De stemming was er echter niet minder om! Er waren 16 trouwe kaarters naar de kantine gekomen, waar Theo ons weer voorzag van een lekker bakkie koffie. Mieke had een heerlijke hartige hartige taart gebakken, dat ging er ook goed in. Na drie rondjes kaarten kreeg Harry de grootste paashaas mee naar huis en Tonny kreeg een kip mee! We hebben dit seizoen een keer 5 tafeltjes gehad, en de overige keren 4, wel constant dus.  Onze laatste kaartavond van dit seizoen is op 28 april a.s. Van de zeven kaartavonden tellen er vijf mee voor het kampioenschap van het seizoen 2016-2017! Er zijn nog 15 kaarters die aan deze 5 avonden kunnen komen en dus meedoen voor het kampioenschap. Wie wordt de klaverjaskampioen 2016-2017?? Kom kaarten op 28 april a.s. en je zult het meemaken! Hieronder de uitslag van 31 maart j.l.

Groetjes van de kaartcommissie,

Michael, Huig en Elly

Lees meer...

Beste klaverjassers

Aanstaande vrijdag 24 februari gaat er weer gestreden worden in de TOP kantine om de felbegeerde titel "winnaar van de avond". We hopen weer een leuk aantal tafels bij elkaar te krijgen voor een gezellig avondje klaverjassen. Wederom staat vanaf 19:30 uur het bar personeel voor u klaar met een heerlijk kopje koffie. Om 20:00 uur zullen we gaan starten met de klaverjasavond.

Zorg dat u op tijd bent want dit wilt u niet missen.

Klaverjassen 27 januari 2017

De eerste klaverjasavond van 2017 was weer gezellig. Huig is inmiddels vader geworden van een prachtige dochter en had naast een lekkere traktatie bij de koffie ook opa Gijs meegenomen. En Huig presteerde het om zowel de laagste als de hoogste score van de avond te halen, toch wel bijzonder. 

Lees meer...

Resultaten tweede klaverjas avond seizoen 2016 -2017

Afgelopen vrijdag werd er weer fanatiek geklaverjast. Er waren opnieuw twee “nieuwelingen” en we hadden vijf tafels, een gezellig aantal. We zaten in de bovenkantine en barman Theo was druk in de weer om ons maar ook de vele volleyballers van een drankje te voorzien, waarvoor onze dank. De eerste prijs was dit keer voor Davina de Lange, en de poedel voor de kampioen van het vorig seizoen Eddy. Zo kan het gaan bij het klaverjassen :) 


De volgende klaverjasavond is op 25 november a.s., jullie zijn van harte welkom.

Lees meer...

Resultaten eerste klaverjas avond seizoen 2016 -2017

Vrijdag 30 september is het nieuwe klaverjasseizoen van start gegaan. Er waren weer enkele nieuwe gezichten, altijd leuksmiley Na het welkomstwoordje door de organisatie werd er flink gestreden om de punten. Voor sommigen was het een hele tijd geleden dat zij hadden geklaverjast, maar het blijkt dat je het klaverjassen nooit verleert. Het was weer erg gezellig.

Lees meer...

Klaverjaskampioen 2015/2016: Eddy Meeuwissen

Vrijdag 29 april jl. was de laatste klaverjasavond van het seizoen en zijn de prijzen verdeeld. Een aantal kaarters maakte kans op de seizoensprijs, het was nog spannend en er werd fanatiek gestreden om de punten. Van de 7 klaverjasavonden tellen de vijf beste resultaten.
Eddy Meeuwissen heeft dit seizoen de meeste punten gescoord en bleef daarmee Tonny van Ruiten, die uiteindelijk 2e werd, net voor.

Van harte gefeliciteerd Eddy!
De 7 kaartavonden werden goed bezocht, er werd sportief gekaart en het was steeds erg gezellig. Nu eerst maar genieten van hopelijk een mooie zomer.

De klaverjascommissie

Michael Haver, Elly van der Geest.

 

Avonden starten om 19:30

29 september '17

27 oktober '17

24 november '17

26 januari '18

23 februari '18

30 maart '18

20 april '18