Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Liesbeth Kok overleden

liesbeth

(klik om de kaart te openen)

 

Tot ons grote verdriet is Liesbeth Kok afgelopen maandag, 11 december, overleden. Wij leerden Liesbeth jaren geleden kennen als moeder van Michiel en Arnoud die in de jeugd bij TOP kwamen spelen.

Liesbeth werd in de afgelopen jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger binnen onze vereniging. Als lid van de HVK (Harde Vrouwen Kern) was ze vaste supporter bij onze thuis- en uitwedstrijden.

Ruud Westerbeek is op 20 november j.l. namens het bestuur bij Liesbeth geweest om haar te vertellen dat we haar voordragen als Lid van Verdienste tijdens de volgende ALV.

We gaan haar enorm missen en we wensen Ries, Michiel, Arnoud en hun gezinnen erg veel sterkte.

 

Het bestuur

Protocol wedstrijddoorgang bij slechte weersomstandigheden

Naar aanleiding van de omstandigheden in het verleden, heeft het bestuur hierbij een protocol vastgelegd hoe te handelen in het geval van (dreigende) slechte weersomstandigheden die het vervoer van en naar competitiewedstrijden mogelijk gevaarlijk maken. Uitgangspunt is het beleid van het KNKV.

Lees hier het protocol.

Van oud naar nieuw

6 januari


Tot een aantal jaren geleden was het ongeschreven protocol: Nieuwjaarsreceptie bij TOP op 1 januari, alle bestuursleden in een rij, iedereen komt langs om de beste wensen over te brengen, de voorzitter houdt een speech, we toasten op een nieuw jaar en sluiten af met een buffet en een drankje. Op zich niets mis mee. We hebben de laatste jaren een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd met als doel het trekken van een grotere groep TOPpers en tegelijkertijd het losser maken van het format. Toch zien we de bezoekersaantallen dalen en schort het veelal aan jonge aanwas van bezoek(st)ers van de nieuwjaarsreceptie.

Lees meer...

TOP krachthonk verdwijnt

Sinds TOP een ‘eigen’ sporthal heeft en de kantine boven, hebben we ook een echt krachthonk gerealiseerd. Vooral onder trainingen van Hans Heemskerk is er veel gebruik gemaakt van het krachthonk. De trainingen veranderen, er wordt meer aan stabillity trainingen gedaan in de sporthal en krachttrainingen worden op andere manieren ingevuld. Het revalideren na een blessure vindt tegenwoordig steeds meer plaats onder begeleiding van de fysiotherapeut op de praktijk.

Lees meer...

Verzoek van Stichting Wasbeek, sporthal De Korf

Het komt voor dat ploegen die een uitwedstrijd hebben gespeeld direct terugkeren naar Sassenheim en gaan douchen in ‘onze eigen’ douchegelegenheid van De Korf. Op zich is dat niet een heel groot probleem, behalve dan dat de warmwater capaciteit in De Korf gebaseerd is op sporters die sporten in deze hal. 

Lees meer...

Jan Niebeek genomineerd

Topsport Amsterdam organiseert het Sportgala van Amsterdam. Op dit gala worden de namen bekendgemaakt van: de beste sportman, sportvrouw, sportploeg, coach en het grootste talent. Jan Niebeek is genomineerd in de categorie COACH VAN AMSTERDAM 2017. Wij willen Jan hier dan ook van harte mee feliciteren. De verkiezing van de coach van het jaar moet nog plaatsvinden. Wij kunnen als vereniging bijdragen aan de verkiezing van Jan door te stemmen. Klik hier om je stem uit te brengen en help Jan aan de overwinning smiley