Kantine nieuws

 

Barrooster zaterdagen

TOP kantine

 

De kantine commissie bestaat uit een groep enthousiaste mensen die gedurende het gehele seizoen het beheer van de kantine op zich nemen. Samen met een grote groep barmedewerkers zorgen ze ervoor dat alle bardiensten ingevuld worden en dat de keuken op zaterdagen bemand is. Op competitie zaterdagen hebben leden de taak van "lid van de dag". Dit houdt in dat ze naast hun bardienst ook de scheidsrechters ontvangen, overige barmedewerkers aansturen en de kantine beheren (openen / afsluiten / HACCP controle). De kantine is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die af en toe een bardienst kunnen meedraaien. Geinteresseerd? Laat het dan even weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Help jij de laatste gaten achter de bar te vullen of blijft de kantine dicht ?

De laatste oproep heeft in ieder geval tot één leuke en positieve reactie geleid. De KC is voor drie vrijdagen nog naarstig op zoek naar iemand voor achter de bar. Ook een kortere dienst van 21:00 tot 23:00 is bijvoorbeeld mogelijk (i.p.v. 19:30 tot 23:00 wat wel de voorkeur heeft).

Gaten nog te vullen :

Vrijdag 9 februari

Vrijdag 2 maart

Vrijdag 23 maart

Daarnaast hebben we structureel vrijwilligers nodig die alleen of samen op woensdag of vrijdag (bij deze dagen ligt nu de grootste uitdaging) met enige regelmaat (eens per 3 of 4 weken) een 's avonds een bardienst wil draaien. Ervaring is niet noodzakelijk, wel handig. We hebben veel vrijwilligers met ervaring die de fijne kneepjes over kunnen brengen. Je wortdt dus niet meteen in het diepe gegooid! Is starten om 19:30 te vroeg of eindigen om 23:00 uur te laat? Ook met een deel van de avond kan je ons helpen! Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef een belletje of berichtje (06-50 503 750).

Share

Coördinatie barroosters

Coördinatie barrooster zaterdagen VELD & ZAAL : Kim van Dommelen & Claudia Baak

Coördinatie barrooster overige dagen : Denise van Zonneveld

Sleuteladres Fam. Boekhoven, Hoekstraat 23 te Sassenheim

 

Kantine openingstijden

 

Maandag

09.00
19.30

-
-

12.00
23.00

 

 

 

 

Dinsdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Woensdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Donderdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Vrijdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Zaterdag

09.00

-

23.00

 

 

 

 

Zondag

10.00

-

13.00

 

De kantine kan gesloten zijn als er bijvoorbeeld door weersomstandigheden te weinig sporters aanwezig zijn

Reserveren van ruimten

Leden van TOP hebben de mogelijkheid om een van de ruimtes te reserveren. De Kantine Commissie heeft hiervoor een procedure die op dit formulier schematisch staat weergegeven.

 

Middels het invullen van een aanvraagformulier kan het verzoek worden behandeld. Eventueel word je gebeld of gemaild voor aanvullende informatie. Klik op het formulier om het in te vullen en te verzenden. 

 

De Kantine Commissie zal vervolgens kijken wat mogelijk is en onder welke voorwaarden. Je ontvangt zp spoedig mogelijk bericht of je activiteit doorgang kan vinden met eventueel een aantal afspraken of voorwaarden.

 

Wanneer je simpelweg een vergaderruimte nodig heb dan hoef je natuurlijk geen formulier in te vullen (mag wel) maar kun je ook een mailtje naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld dan wel even de een aantal noodzakelijke gegevens (aantal mensen, datum, tijdstip en tijdsduur en je contactgegevens).