Vacaturebank

Vacature bank

Naast een sport- is TOP een vrijwilligers organisatie. In een grote organisatie zoals TOP is komen regelmatig interessante posities vrij voor verschillende disciplines. Commissie voorzitters, korfbaltechnische functies, commercie, bestuur, organisatorische commissies (de regelneven) en techniek. Voor de jongeren een interessante manier om de CV aan te vullen. Uiteraard zoeken we daarnaast ook mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd "vele handen maken licht werk" is. Dus een bardienst, of helpen bij jeugd activiteiten, feesten organiseren etc. Het kan allemaal. Help daarom een handje mee, laat weten wat je wilt, en uiteraard ook wat je kan. Stuur een berichtje naar de betreffende commissie voorzitter.

Er wordt dan contact opgenomen om samen te bepalen welke belangrijke rol je bij onze vereniging kan uitvoeren.

Vacature TOPpr team

Dat communicatie belangrijk is zowel binnen de club als daarbuiten hoeven we niemand te vertellen. Sinds een jaar heeft TOP een vast team dat communicatie zowel binnen als buiten TOP organiseert en coördineert. Dit TOPpr team zoekt versterking !. Door vertrek van Annette Eijsackers bestaat TOPpr uit 4 leden en is er een vacature.

Lees meer...

Gezocht! Barmedewerkers voor de donderdagavond

Doordat een aantal van onze vaste krachten niet beschikbaar is, zijn wij dringend op zoek naar barmedewerkers voor de donderdagavonden. Vanaf 19.30 tot ongeveer 23.00 uur. Het maakt niet uit hoe vaak je kunt (eens per maand per 2 maanden etc.), alle keren dat je er kunt zijn, zijn voor ons meegenomen smiley 

Wil je meer weten of je aanmelden? Mail of bel dan even met Claudia 06-81172005  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Denise 06-42041555 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hou je van koken? Dan zoeken wij jou !

Vind je het leuk om twee keer per seizoen een dagspecial te verzorgen bij TOP? Dan zijn wij op zoek naar jou. Met een enthousiaste groep koks willen we bij de thuiswedstrijden van TOP 1 een dagspecial gaan aanbieden. Heb je interesse of wil je meer weten? Bel of mail dan even met 
Claudia 06-81172005, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Cees 06-54936095, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TOP wedstrijden van de andere kant bekijken?

Door Cees van Kooten
Vanaf komend zaalseizoen zal naast TOP/Quoratio 1, 2 en A1, ook het derde en de B1 met de schotklok gaan spelen. Dit gaat zeker voor extra spanning en spektakel zorgen, maar betekent ook dat wij als TOP voor 5 ploegen een jurytafel met juryvoorzitter, schotklok- en tijdklok-bediening moeten invullen.
Wij zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons team. Je zult een korte cursus van de KNKV krijgen en verder door ons begeleid worden. Het is belangrijk om de wedstrijd aandachtig te volgen, maar je hoeft niet alle spelregels te kennen.
Heb je interesse in ons TOP-korfbal, ben je bijvoorbeeld een enthousiaste ouder (ook zonder korfbalverleden), of juist een actief of voormalig speler / scheidsrechter, en wil je graag af en toe dicht op de wedstrijd zitten, laat dit dan aan ons weten.
Voor vragen of verdere informatie kun je terecht bij Cees van Kooten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Peter Ammerlaan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Barbara Romsom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Trainers en coaches jeugd

Zoals het er nu naar uit ziet heeft TOP volgend jaar 33 (!) jeugdteams, dit is nog meer dan dit jaar. Al deze teams hebben een trainer en coach nodig, de TC jeugd doet een beroep op ongeveer 70vrijwilligers. Het wordt een hele uitdaging om al deze teams van een trainer en coach te voorzien. Dus hierbij een oproep aan alle ouders, spelers (vanaf de B) en andere mensen die het leuk lijken om wat te betekenen: meld je aan als trainer en/of coach bij de TCjeugd. Heb je het afgelopen jaar geen team gecoacht, maar zou je wel een team willen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , alle hulp is welkom. Laten we er met z´n allen voor zorgen dat iedereen een trainer en coach heeft, van jong tot oud en van wedstrijdsport tot breedtesport. De TCjeugd ziet jullie mailtjes tegemoet.

Enthousiaste hulp voor jeugdactiviteiten

De ACJ (activiteiten commissie Jeugd) is een groep enthousiaste ouders van korfballers, die voor de jeugd leuke activiteiten organiseert. Juist niet-korfbal gerelateerd. Lijkt het je leuk om ons te helpen met het bedenken van activiteiten, te helpen in de voorbereidingen en de uitvoering, mail ons dan vandaag nog!

Lees meer...

Voorzitter tennis commissie (TTC)

Onze huidige voorzitter van de tennis commissie heeft aangegeven dat hij met ingang van het zomerseizoen wil aftreden. We zoeken dan ook een enthousiaste opvolger voor deze dynamische positie. De kar trekken, de commissie leiden en zorg dragen voor in stand houding en ontwikkeling van de kwaliteit van ons tennis product. Geinteresseerden kunnen zich melden bij Rene de Ruijter en/of Ron Thoms .

Schoonmaak hulp

Voor de maandagochtend (8-12) zoeken we versterking voor onze gezellige schoonmaak ploeg!
We maken de kantine's, keuken, kleedkamers en toiletten elke week schoon en zoeken naar gezellige collega's om ons hierbij te helpen!
Heb je elke of soms op maandagochtend tijd, laat het ons weten!
Hanneke Westerbeek & Kim van Dommelen-Blok